Intensiv grund kurs i fillers

2 dagar - Inresseanmälan görs via mail


Injektionsteknik lärs ut för alla områden i ansiktet (dock ej tear-through där tidigare erfarenhet krävs).
Med vår utbildning inom fillers är du ej bunden till specifikt fillersmärke utan kan jobba med alla HA-märken på marknaden. Vi är ingen agentur för specifikt märke utan lär dig endast injektionsteknik där du efter avslutad utbildning kan jobba med vilken filler du vill. Vår erfarenhet är att olika fillers lämpar sig bäst på olika typer av personer och önskemål och därför ska man inte vara låst till ett specifikt märke utan kunna erbjuda olika sorter. Du får lära dig att skulptera läppar, käkben, kinder, haka, nasolabialveck och marionetter.
Efter teori får du med handledarens hjälp injicera på modeller. 

Vi erbjuder dig utbildning i fillers

Trötta ögon, hängig hy och tunna läppar kan snabbt botas med fillers. Därför är det viktigt att kunna injicera rätt. Med vår utbildning i fillers kommer du under två dagar att lära dig injektionsteknik för hela ansiktet. Kursen består dels av teori och dels av praktik, där du med hjälp av handledare kommer att få injicera på en modell.

Vi låser oss inte till ett fillermärke

För varje person finns det ett visst fillermärke som passar bäst och vi vet att olika produkter ger olika resultat. Därför förbereds du så att du ska kunna använda olika HA-märken. Efter din utbildning i fillers begränsas inte ditt arbete till ett enda märke och teknik, och din erfarenhet hos oss kommer att vara mycket mer komplett.

 

TEORI OCH PRAKTIK FÖR EN KOMPLETT UTBILDNING I FILLERS

Med hjälp av en erfaren expert kommer du att få träna på att injicera fillers. Du kommer att få lära dig hur man utför perfekta fillers för hela ansiktet. Kursen inkluderar dock ej tear-through fillers eftersom detta kräver mer erfarenhet. När din utbildning i fillers är genomförd kommer du att kunna injicera med precision och professionalitet för perfekta resultat.